Kylmäsavulohesta ja mozzarellasta syntyy herkullinen yhdistelmä
Kun kaipaat rullille vaihtelua, kääri kummaltakin reunalta rullat päikseen vastakkain ja saat canapeen tyyliset herkkupalat.Lohirullat
- noin 14 kappaletta
- Ainekset
- 400 g valmiiksi kaulittua lehtitaikinaa (esimerkiksi Sunnuntai isot lehtitaikinalevyt -paketti à 800 g)
- 150 g kylmäsavulohta
- 150 g mozzarellaraastetta
- 1 tl wasabi-seesami-mausteseosta (Santa Maria)
Valmistusohje
Kauli huoneenlämmössä sulanut taikinalevy hieman suuremmaksi. Levitä taikinalle tasaisesti ohueksi suikaloituja lohipaloja.
Ripottele päälle juustoraaste ja mausteseos.
Kääri levy rullalle molemmilta pitkiltä sivuilta keskikohtaan asti. Leikkaa terävällä veitsellä noin 16 kiekoksi. Nosta palat lastan avulla leivinpaperin päälle pellille ja paista 225-asteisessa uunissa 15—20 minuuttia, rullien paksuuden mukaan.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



