
Teollisuusalueelta Tuusulassa löytyy ravintola, jossa syö hyvin eikä malta poistua käymättä konditorian myymälässä
Tuusulalainen pH7 tekee kaiken itse samassa kiinteistössä, missä on tarjolla lounas ja herkkuvitriinit.Oijoi! Leipomomyymälän tiskit notkuvat kauniita kakkuja, macaronseja ja suklaalla kuorrutettuja puusteja. Seinän takana seisoo lounas, jossa pääsee maistelemaan päivän jälkiruokaa.
Leivon Leipomon ja tuusulalaisen Toni Rantalan omistama konditoria-leipomo pH7 toimii teollisuusalueella, ja ruokailijoina piipahtaakin sekä huomioliiviväkeä että muita nälkäisiä.
Tänä kesäisenä arkitorstaina buffet oli varsin juhlava: monipuoliset salaatit, erityisen mehevää uunilohta valkoviinikastikkeella, varhaisperunoita ja tillivoita, suussa sulavaa kukkakaalimuhennosta sekä kahvi ja kakkupaloja. Hintaa 13,50 euroa, hernekeiton kanssa 16,30 euroa. Tiistaisin jälkiruokana on omaa jäätelöä, perjantaina pullaa.
Kaikki tehdään samassa kiinteistössä käsin, leipä leivotaan juureen ja yllättäen leipomo kertoo intohimokseen pizzat. Ne tehdään italialaisista jauhoista, kohotetaan vuorokauden ja maksavat lounaalla 14–15 euroa.
Satunnaiskävijälle lounas ei riitä, sillä herkkupuodista mukaan tarttuvat vielä korvapuusti ja pullakorppupussi.
Konditoria pH7, Haarakaari 45, 04360 TuusulaOikaisu: Juttua on korjattu 7.9.25 klo 14.40. Konditoria-leipomo pH7:n omistavat Leivon leipomo ja Toni Rantala. Aikaisemmin jutussa oli mainittu vain Toni Rantala.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat





