Broileri-kesäkurpitsavartaat
Mausta broileripalat vaihteeksi maustesekoituksella, jossa on wasabia ja seesaminsiemeniä. Kokeile myös erilaisia kuivamarinadeja eli rubeja.
Broileripalat maustetaan vaihteeksi wasabi-seesaminsiemenmaustesekoituksella. Kokeile myös erilaisia kuivamarinadeja eli rubeja. Kuva: Jaana KankaanpääBroileri-kesäkurpitsavartaat
6 annosta
Ainekset
- 6 (noin 1 kg) broilerin rintafileetä (luuton, maustamaton)
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 3 rkl wasabi-seesamimausteseosta (Santa Maria)
- 3/4 tl suolaa
- 1 kesäkurpitsa
Lisäksi
- varrastikkuja
Valmistusohje
Leikkaa broilerifileet kuutioiksi (noin 3 x 3 senttimetriä) ja kumoa kulhoon. Sekoita joukkoon öljy, mausteseos ja suola. Kääntele paloja, jotta ne maustuvat tasaisesti. Anna tekeytyä huoneenlämmössä puoli tuntia.
Leikkaa huuhdeltu kesäkurpitsa kiekoiksi. Pujota kiekkoja vuorotellen broileripalojen kanssa vartaisiin ja grillaa kypsiksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
