Puolukka-piparimalja
Piparkakkuja, puolukoita, kermaa, rahkaa – tulos ei voi olla muuta kuin herkullinen happamenmakea raikastus. Ja niin helppo valmistaa.Puolukka-piparimalja
10 annosta
Ainekset
- 4 dl puolukoita
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 3 dl kuohukermaa
- 2 tl vaniljasokeria
- 10 piparkakkua
Koristeluun
- puolukoita, piparkakkuja
Valmistusohje
Soseuta puolukat puolijäisinä ja mausta sokerilla. Sekoita maitorahkaan vaahdotettu kerma, puolukkasose ja vaniljasokeri. Riko piparit pieniksi paloiksi ja kerrostele rahkaseoksen kanssa annoskulhoihin tai laseihin juuri ennen tarjoilua. Koristele jälkiruoka puolukoilla ja piparipaloilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

