Paprikagulassi
Paprikagulassi
4 annosta
Ainekset
- 300 g jauhelihaa tai härkistä
- 2 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 tl voita tai rypsiöljyä
- 1/2 dl tomaattipyreetä tai
- 4 ylikypsää tomaattia
- 4 dl vettä
- 1 rkl paprikajauhetta
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl juustokuminaa
- 1 tl suolaa
- 500 g perunoita
- 3 paprikaa
- 1 mieto chilipaprika
Pinnalle
- persiljaa
Valmistusohje
Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita ja jauhelihaa pannulla voissa muutama minuutti. Lisää kattilaan tomaattipyree tai pilkotut ylikypsät tomaatit. Samoin neste ja mausteet. Kuumenna ja lisää pieniksi kuutioiksi leikatut perunat. Poista paprikoista kanta ja siemenet. Suikaloi paprikat. Lisää perunoiden kanssa kattilaan. Hauduta kypsäksi, noin 15 minuuttia. Tarkista suola ja ripottele pinnalle runsaasti persiljasilppua. Voit lisät nestettä, jos haluat keittomaisemman ruoan.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

