Ilmianna vuoden lähiruokateko
Vuoden lähiruokateko -palkinnon voi saada henkilö, yritys tai yhteisö, joka on edistänyt lähiruuan käyttöä ja tunnettuutta.
Lähipuoti Remes palkittiin vuoden lähiruokateosta kaksi vuotta sitten. Kuvassa Kimmo Remes. Kuva: Markku VuorikariVuoden lähiruokateko -palkinnon saajan haku on alkanut. Jokainen voi ehdottaa henkilöä, yritystä tai yhteisöä, joka on lisännyt lähiruuan käyttöä ja tunnettuutta Suomessa.
Palkinnon saajaa voi ehdottaa verkkolomakkeella 24.2. asti. Voittaja julkistetaan Lähiruoka & Luomu -messuilla Helsingissä 7.4.
Palkinto jaetaan nyt neljättä kertaa. Palkinnon ovat saaneet Reko-lähiruokarenkaiden isä Thomas Snellman, Lähi-Puoti Remes ja keittiömestari Heikki Ahopelto.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
