Valkosuklaa-jogurttivaahto ja marjoja
Mausta vaahto mieleiselläsi mausteella ja tarjoa kauden marjojen kanssa.(4 annosta)
100 g valkoista leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
mausteeksi ripaus kardemummaa, vaniljaa tai sitruunankuorta
Päälle:
2–3 dl ahomansikoita, mustikoita ja/tai muita kauden marjoja
Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi muttei kiehuvaksi. Ota kattila levyltä ja lisää kuuman kerman joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja mieleistäsi maustetta.
Anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sitten pehmeäksi vaahdoksi.
Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja tarjoa se tuoreiden marjojen kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

