Reijo Karhinen jatkaa Yhteisen ruokapöydän puheenjohtajana
Yhteisen ruokapöydän tavoitteena on lisätä suomalaisen ruuan arvostusta, kirkastaa sen brändiä ja edistää vientiä.Selvitysmies Reijo Karhinen on kutsuttu jatkamaan Yhteisen ruokapöydän puheenjohtajana.
Yhteisen ruokapöydän tavoitteena on lisätä suomalaisen ruuan arvostusta, kirkastaa sen brändiä ja edistää vientiä. Siinä alkutuottajat, teollisuus ja kauppa kuulevat alan asiantuntijoita.
Asiasta kertoi maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä keskiviikon RuokaAkatemiassa. Karhinen sai hallitukselta tehtävän löytää maatalouteen 500 miljoonaa euroa lisää yrittäjätuloa. Hänen työnsä tulos oli raportti, jonka ydinviesti Lepän mukaan oli, että tarvitsemme yhteisen tahtotilan koko ruokaketjuun, jossa jokaisen osan tehtävä oma osuutensa.
”Tavoitteeseen päästään, kun kaikki toimijat puhaltavat yhteen hiileen”, Leppä korosti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

