Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Näin ehkäiset muoviroskaa, kun käyt jouluna haudoilla
Tilaajalle
|
Puun hinta viikolla 51: Alavire vaihtui hienoiseksi nousuksi
Finnjävel
Ravintolat
|
Lidl avaa oman ravintolan – illallisen hinta alle 13 euroa
Ravintolat
|
Michelin-tähdenkin napannut ravintolayhtymä hajoaa – kokki Henri Alén: ”Urani isoin asia tuli päätepysäkille”
Ravintolat
|
Tällaisia annoksia ei ole Puumalassa ennen nähty: Erikoisillalliset myytiin hetkessä loppuun
Tilaajalle
Ravintolat
|
Japanilainen sushimestari ylistää suomalaisia juureksia ja maitotuotteita: ”Paljon parempia kuin Japanissa”
Ravintolat
|
Yhtä ruokaa huippukokki Tommi Tuominen halusi tarjota ehdottomasti ulkomailla – ”Herättää varmasti mielipiteitä”
Ravintolat
|
Huippuravintola Finnjävel tarjoilee verilettuja ja kanaviillokkia Lontoossa – ”Eikö ole helvetin hyvää?” kysyy Michelin-kokki Tommi Tuominen
Ruoka
|
Hilja-mummin 110-vuotias resepti voitti perinnereseptikilpailun – huippuravintola päivitti ruoan tälle vuosikymmenelle
Tilaajalle
Miltä maistuu ja kuulostaa pulkkamäki, entä linnunlento? Finnjävel Salin Aistit-viikko yhdistää illallisen kuviin ja ääniin
Söin täällä: Tältä maistuvat lihapiirakka ja hernekeitto Michelin-tähden ravintolassa – saimme Finnjävelin Salissa pahuksen hyvää Suomi-ruokaa
Gourmet-aterioita asunnottomille ja hotellihuoneet illalliskäyttöön – Henri Alén oppi ravintoloiden koronakriisissä, että pitää olla kekseliäs ja toimia heti
Läskisoosille, tillilihalle ja karjalanpiirakoille Michelin-tähti – Finnjävel teki perinneruuista gourmeeta: "Suomessa tehdään paljon tosi hienoja juttuja, mutta markkinointi ontuu"
Ravintola Finnjävel avaa uusittuna Taidehallissa kansainvälisesti palkitun kokin johdolla
Helsingin suosituin ravintola tuunaa turisteille kouluruokien klassikoita: kanaviillokkia ja verilettuja
Läskisoosin ja tillilihan uudistaja Finnjävel sai ELO-säätiön ruokakulttuuripalkinnon
Huippukokki ei kelpuuta teollisia meijerituotteita ravintolaansa