Turkinpippurimakeisia fenkolisalaattiin? – yhdistelmä toimii täydellisesti
Fenkoli-salmiakkisalaatissa on lisäksi runsaasti lakritsiyrttiä.Fenkoli-salmiakkisalaatti
- Ainekset
- 2 fenkolia
- 1 kurkku
- runsaasti lakritsiyrttiä
- Kastike
- 4 rkl ruokaöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl kiehautettua vettä
- 3 turkinpippurimakeista
- 1 rkl sinappia
- 1 tl sokeria
- suolaa maun mukaan
Valmistusohje
Laita turkinpippurit sulamaan kuumaan veteen. Puolita kurkku ja poista sen siemenet. Leikkaa kurkku ja fenkoli mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Jos käytössäsi on vihannesmandoliini, käytä sitä. Silppua lakritsiyrtti ja sekoita se vihanneksiin.
Kun turkinpippurit ovat sulaneet, lisää muut kastikkeen raaka-aineet salmiakkinesteeseen. Sekoita kastike hyvin ja kaada salaatin päälle.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

