Luumukiisseli
Luumukiisseli kuuluu jouluun, vaikka voi sitä muulloinkin keittää. Luumumarmeladista kiisseli valmistuu nopeasti ja siitä tulee kauniin tasaista.Luumukiisseli
Ainekset
- 5 dl omenatäysmehua
- 5 dl vettä
- 3 dl (360 g) luumumarmeladia
- 5 rkl perunajauhoja
- 1/2 dl vettä
- 1 tl kanelia
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
Valmistusohje
Kuumenna mehu, vesi ja marmeladi kattilassa. Suurusta pieneen vesimäärään sekoitetuilla perunajauhoilla. Anna kiehahtaa ja mausta kanelilla, sokerilla ja sitruunamehulla. Jäähdytä ja annostele jouluvanukkaan pinnalle. Tarjoa loppu kiisseli riisipuuron kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

