Suklaadippi
Tuoreet mansikat ovat makeita sellaisinaan, mutta niistä saa vielä jälkiruokaisempia dippaamalla niitä suklaakastikkeeseen.
Annostele eri dippauskastikkeet pieniin kulhoihin ja varaa runsaasti mansikoita dipattavaksi. Kuva: Sanne KatainenSuklaadippi
8–10 annosta
Ainekset
- 2 dl kuohukermaa
- 1 levy (200 g) maitosuklaata
Dipattavaksi
- 2 l mansikoita
Valmistusohje
Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Paloittele suklaa ja lisää kermaan. Sekoita tasaiseksi ja nosta levyltä.
Annostele kuuma suklaadippikastike pieniin kuppeihin, varaa jokaiselle ruokailijalle oma kuppi.
Laita erikseen tarjolle tuoreita mansikoita.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
