Kesän helpoimpaan herkkuun tarvitset vain kolme ainesosaa – ananas ja vaahtokarkit sopivat täydellisesti yhteen
Vaahtokarkkeja paahdetaan usein nuotiolla, mutta ne sopivat hyvin myös grilliin.
Kesän helpoin jälkiruoka on tässä. Pujottele vartaisiin ananasta ja vaahtokarkkeja, grillaa ja herkuttele. Kuva: Carolina HusuHunajalla sivellyt ananas-vaahtokarkkivartaat vievät kielen mennessään. Olisiko tästä uudeksi suosikkikesäherkuksi?
Grillatut ananas-vaahtokarkkivartaat
4–6 annosta
- Ainekset
- ½ ananasta
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- noin 50 g vaahtokarkkeja
Valmistusohje
Leikkaa ananaksesta kuori ja puumainen keskiosa pois. Paloittele hedelmäliha suupaloiksi. Sivele paloille hunajaa.
Pujottele ananaspaloja ja vaahtokarkkeja vuorotellen vartaisiin.
Grillaa vartaat molemmin puolin kauniin värisiksi.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
