Täytetty patonki valmistuu nopeasti evääksi tai lounaaksi – tässä kaksi erilaista täytettä
Täytetty patonki maistuu tilanteessa kuin tilanteessa.Ikihyvät eväsleivät toimivat aina. Niitä on helppo tehdä, kuljettaa ja syödä. Eikä niihin kyllästy ikinä, koska vaihtelumahdollisuudet ovat loputtomat.
Täytetty patonki
1 annos
- Ainekset
- noin 15 cm pala kaurapatonkia
- Kalatäyte
- piparjuurimaustettua tuorejuustoa
- salaatinlehtiä
- keitettyä perunaa viipaloituna
- savumuikkuja (säilyke)
- kevätsipulisilppua
- tillisilppua
- Kanatäyte
- sinappikurkkusalaattia
- salaatinlehtiä
- liekitettyä kanaa tai kalkkunaa
- paprikaa
- kurkkua
Valmistusohje
Halkaise patonki niin, että se jää toisesta kyljestään kiinni.
Voitele leikkauspinnat ja lisää haluamasi täytteet.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

