Opas Neuvoja luomun jatkojalostajille
Luomuelintarvikkeiden valmistajia varten on ilmestynyt opas, joka sisältää tietoa luomusta liiketoiminnassa, tuotannossa ja markkinoilla.
Luomujatkojalostajan opas -kirjaseen on koottu oleellinen tieto luomutuotannon lainsäädännöstä ja vaatimuksista sekä viittaukset muuhun lainsäädäntöön, joka täytyy ottaa huomioon luomuelintarvikkeita valmistettaessa.
Opas on jaoteltu kolmeen.
Ensin käsitellään luomutuotannon aloittamista ja sen asettamia edellytyksiä ja mahdollisuuksia liiketoiminnalle.
Toisessa osiossa käydään läpi luomun erityispiirteitä tuotannossa.
Kolmas osio käsittelee luomutuotteita markkinoilla ja pyrkii olemaan apuna luomutuotteiden markkinoinnissa.
Luomujatkojalostajan opas soveltuu myös oppimateriaaliksi.
Luomujatkojalostajan opas on laadittu yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun Luomua lautaselle – luomuruokaa julkisiin ruokapalveluihin -hankkeen ja Kurmakka Organic Food Oy:n Luomujatkojalostus vauhtiin –hankkeen kanssa.
Sisällön tuottamisesta on vastannut Kurmakka Organic Food Oy:n Marja Nuora.
MT
Luomujatkojalostajan opas.
Laurea-ammattikorkeakoulu ja
Kurmakka - Organic Food Oy.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
