Leipuri arvostaalähijauhoja
Tienhaaran mylly toimittaa joka toinen viikko jauhokuorman Satun makiat -leipomoon Luumäelle.
”Leivomme aina suomalaisista tuoreista jauhoista”, leipomo voikin rehellisesti luvata kotisivuillaan.
Leipuri-kondiittori Satu Neuvosen mukaan jauhojen tuoreus vaikuttaa makuun.
”Esimerkiksi ohra kitkeröityy, kun se seisoo varastossa pitkään.”
Isojen myllyjen jauhoja saisi halvemmalla.
”Haluan käyttää lähialueella tuotettuja jauhoja kotimaisuuden ja laadun takia”, maalaistalosta yrittäjäksi lähtenyt Neuvonen sanoo.
Kuutostien suosittu leipomo-kahvila tunnetaan muun muussa juureen leivotuista ruisleivistään. Ohrarieskakin on osa alueen leipäperinnettä.
Yrityksen virallinen nimi on Leipomo Konditoria Sanelko Oy.
TARJA HALLA
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
