Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Forest.fi: Näin luonnonkuusi kiinnostaa Britannian ja Yhdysvaltojen joulunviettäjiä
Tilaajalle
|
Tutkimus: Soiden ennallistaminen saattaa vapauttaa turpeeseen sitoutuneita raskasmetalleja
Kasvisruokavalio
Hyvinvointi
|
Neurologi näkee työssään ekokriisin ja valintojen vaikutukset terveyteen: Luvassa tauteja, ahdistusta ja loisia
Tilaajalle
Pääkirjoitus
MT toimitus
Ruoka
|
Ruokavientiin pitää satsata
Ruoka
|
Lihansyöntiä ei saa rajoittaa lailla, katsoo enemmistö suomalaisista
S-ryhmän tavoite: vähintään 65 prosenttia myydystä ruuasta kasvipohjaista vuonna 2030
Yllättävä tutkimustulos: Turvemaiden käyttöön vaikuttaminen toisi Suomessa merkittävästi suuremmat ilmastohyödyt kuin lihan- ja maidonkulutuksen radikaali pudottaminen
Kombucha ja kimchi valtasivat kotikeittiöiden nurkat – fermentointi voi auttaa myös ilmastokriisin torjumisessa
Kirja-arvio: Pelastaisiko kasvisruoka ilmaston ja terveyden?
Vegaaniliitto: Kasvisruokavalio on lapsille turvallinen ja terveellinen – suppeassa tutkimuksessa ei viitteitä puutostiloista
Tiukalla kasvisruokavaliolla kasvavilla pikkulapsilla on verrattain vähemmän D- ja A-vitamiinia sekä tärkeitä rasva- ja aminohappoja
Tutkimus: B12-vitamiinia voidaan tuottaa viljatuotteisiin fermentoinnin avulla
Kasvisruokavalio voi lisätä raskasmetallien saantia – kahvi, tee ja mehut ovat suurehkoja lyijyn, arseenin ja alumiinin lähteitä
Tiesitkö, että Paulig on Euroopan texmexin markkinaykkönen? Suomalainen kahvitalo hakee kasvua ruuasta
Nestlé Suomen toimitusjohtaja yllättyi: täällä lihaa ja kalaa myydään tuoreena – yhtiö tarjoaa lihankorvikkeeksi pakastettua soijaa
Kaslink tutki: Suomalaiset edelläkävijöitä kasvipohjaisten tuotteiden käytössä – Ruotsi tulee kaukana perässä
Sopiiko vegaaniruokavalio lapselle? Ravitsemusprofessori vastaa
Revanssi huokuu vegepöydästä
Kasvisruokavalio ei olekaan niin hyvä kuin on luultu – tutkimus: Lisää riskiä aivoverenkiertohäiriöön
Kasvisruokabuumi tekee viljasta entistä tärkeämmän osan suomalaisten ruokavaliota
Vyr ja VTT: Suomessa hyvät mahdollisuudet kestävään hiilineutraaliin ruokaketjuun
Kasviperäinen vai vegaaninen – sama asia vai sittenkin aivan eri?
Ministeri Niinistö selvittää Puolustusvoimilta kasvisruoan ravintosisältöä
Tutkimus: Maatalousmaata tarvittaisiin 75 prosenttia nykyistä vähemmän, jos kukaan ei söisi lihaa tai maitotuotteita
Näillä opeilla teet vegaanista ruokaa edullisesti: "Lähikaupan tuotteilla pärjää hyvin"
Oletko jo kokeillut paksoita tai mangoldia – Rouva Kasvis antaa ohjeet
Kasvissyönnistä tulossa valtavirtaa? Vegemessujen yleisöryntäyksessä ruoka loppui kesken
Yle: Ranskassa syödään enemmän kasviksia - mutta harva luopuu kokonaan lihasta
10 prosenttia lisää liikevaihtoa vegaanituotteilla – HoviRuoka suunnittelee seuraavaksi vientiä
Taloussanomat: suurtapahtuma Nordic Business Forum tarjoaa pelkkää kasvisruokaa
Valio lähtee lihankorvikekisaan maitopohjaisella ruokarakeella – tulossa myös maitonakki?
Kotimaisen kasviproteiinin trendi haastaa viljelijät
Raisio suosittelee eläinperäisten tuotteiden vähentämistä
Lehti: Kasvissyönti oli muotia jo 120 vuotta sitten
Onko lähiruoka ilmastoteko vai ei?