Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Pesto
Reseptit
|
Pestosilakkapihvit maistuvat välipäivien aterialla
Kolumni
Anniina Jokinen
Ruoka
|
Kotitekoiset dipit pelastavat juhlapöydän – herkut maistuvat monelle ja valmistuvat helposti
Ruoka
|
Vuoden teemavihannes on basilika: kokeile uusia reseptejä
Reseptit
|
Peston valmistaminen kotona on helppoa – peittoaa kauppojen valmispestot varmasti
Ruoka
|
Parhaat ideat lounaaksi – neljä helppoa ja maukasta reseptiä
Reseptit
|
Jäikö perunoita yli? Valmista niistä helppo ja herkullinen pesto-perunasalaatti
Ruoka
|
Suomalainen pesto syntyy vaikka vuohenputkesta – näin valmistat sitä itse
Kolumni
Nikke Kinnunen
Ruoka
|
Vesi ja öljy ne yhteen soppii – tämä on oodi emulsiolle
Arvio
Suvi Jylhänlehto
Ruoka
|
Söin täällä: Kanapestopasta tuo raideruokailussa vaihtelua klassikkolihapullille
Reseptit
|
Sienipesto
Näin pelastat nuutuneen salaatin – katso tästä reseptit helppoihin ja herkullisiin ruokiin
Rucolapesto
Lipstikkapestolla kuorrutetut kuhafileet
Minttupesto
Nokkos-hernepesto
Persiljapesto
Herne-seesamipesto
Porkkanagnocchit ja hernepesto
Kalkkunarullat
Punajuuripesto
Vuohenputki-sitruunapesto
Pesto-pastasalaatti
Välimerellinen pastakastike
Tomaattipasta
Maustetahnoja
Nokkospesto
Basilika ja parmesaani kutkuttavat yhdessä makuhermoja