Mausteinen rapuleipä
Kotimaiset ravut ovat paras vaihtoehto alkupalaleivälle. Mikäli rapuja ei ole omasta takaa, edullisen leivän voi koota pakastetuista ravuista.Mausteinen rapuleipä
4 annosta
Ainekset
- 4 viipaletta paahtoleipää tai
- 2 punajuuriruutua
- 300 g isoja katkarapuja tai ravunpyrstöjä
- 1 rkl limetti- tai sitruunamehua
- 1/2 chilipalkoa
- 1 rkl inkivääriraastetta
- 2 valkosipulinkynttä
- basilikaa
Valmistusohje
Sulata ja valuta ravunpyrstöt. Suikaloi chili, valkosipulinkynnet sekä basilika. Sekoita limetinmehu ja kasvikset ravunpyrstöjen kanssa. Anna maustua jääkaapissa tunnin verran. Paahda halkaistut punajuuriruudut.
Voitele leipä. Levitä päälle rucolaa ja maustetut ravunpyrstöt.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

