Ruususen raparperikuohu
Ruususen raparperikuohu on kauniin värinen ja raikas kesäjuhlien tervetuliaisjuoma.
Ruususen raparperikuohu on kauniin värinen ja raikas kesäjuhlien tervetuliaisjuoma. Kuva: Jaana KankaanpääRuususen raparperikuohu
noin 30 lasillista
Raparperijuoma
- 2 l vettä
- 2 l raparperipaloja
- 5 dl sokeria
- 1 sitruuna
Lisäksi
- 1 l kivennäisvettä
- jääkuutioita
Valmistusohje
Kiehauta vesi. Lisää joukkoon raparperit ohuina viipaleina, sitruunan keltainen kuori sekä mehu. Anna vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään.
Siivilöi ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää kylmä mansikanmakuinen kivennäisvesi ja jääkuutioita juuri ennen tarjoilua. Sopii onnittelujuomaksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
