Puolukka-talkkunahyve
Helppo ja samalla maukas ja terveellinen jälkiruoka on puolukka-talkkunahyve. Saat siitä kauniin tarjottavan annostelemalla sen jälkiruokamaljoihin ja koristelemalla muutamalla puolukalla ja mintunlehdellä.Puolukka-talkkunahyve
6 annosta
Ainekset
- 2 ½ dl puolukoita (pakaste tai tuore)
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 dl talkkunajauhoja (ei puurotalkkuna)
- ½ dl sokeria
- 2 dl vispikermaa
- (mintunlehtiä)
Valmistusohje
Ota ½ desiä puolukoita syrjään koristelua varten. Soseuta loput puolukat.
Mittaa kulhoon rahka, talkkuna, sokeri ja puolukkasose. Sekoita. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele rahkaseoksen joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti. Ennen tarjoamista koristele lopuilla puolukoilla ja halutessasi mintunlehdillä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

