Salvia-juustolenkki
Tomaatti- ja juustoviipaleilla maustettu uunilenkki on parhaimpia makkararuokia. Sen voi valmistaa myös grillissä. Paahda ensin lenkki ja käännä sitten ympäri. Tee paahtuneeseen pintaan viiltoja ja mausta viillot tuoreilla yrteillä sekä juustolla. Salvia on oivallinen rasvaiseen makkaraan, sillä se keventää ja raikastaa.
Salvialla maustettu juustolenkki ja lämmin salaatti on viileän kesäillan herkkuateria. Kuva: Jaana KankaanpääSalvia-juustolenkki
4 annosta
Ainekset
- 1 (500 g) lenkkimakkaraa
- 150 g juustoa, punaleimaemmentalia tai kermajuustoa
- 1 ruukku salviaa
Valmistusohje
Grillaa lenkki ensin toiselta puolelta. Käännä ympäri ja leikkaa noin neljän sentin välein viiltoja.
Laita jokaiseen viiltoon silputtua salviaa sekä paksu juustoviipale. Grillaa, kunnes juusto sulaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
