Kaurateeleipä
Kaurateeleivät ovat parhaimmillaan lämpiminä.Kaurateeleipä
2 kpl
Ainekset
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl leivinjauhetta
- 2 1/2 dl kaurahiutaleita
- 1/2 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 1 pussi (150 g) mozzarellajuustoraastetta
- 2 dl maitoa
- 25 g voita sulatettuna
Valmistusohje
Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe. Lisää joukkoon kaurahiutaleet, suola, sokeri ja juustoraaste. Sekoita nopeasti joukkoon maito ja voisula.
Taputtele uunipellille leivinpaperin päälle jauhotetuin käsin kaksi leipälautasen kokoista, noin sentin paksuista leipää. Pistele leivät haarukalla. Jaa leivinpyörällä tai veitsellä neljään sektoriin.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpimänä teen kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

