Tuplahampurilainen
Klassinen tuplahampurilainen on maukas ateria koko perheen makuun.
Rapeat lohkoperunat ja ketsuppi täydentävät klassisen tuplahampurilaisen ruokaisaksi ateriaksi. Kuva: Jaana KankaanpääTuplahampurilainen
1 annos
Ainekset
- 1 burgerisämpylä
- 2 rapeaa salaatinlehteä
- 2 rkl majoneesia tai hampurilais- tai kermaviilikastiketta
- 1 tomaatti
- 2 jauhelihapihviä
- 2 cheddar-sulatejuustoviipaletta
- ketsuppia
Valmistusohje
Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Viipaloi tomaatti. Kuumenna pihvit pannulla tai mikroaaltouunissa. Nosta kuuman pihvin päälle juustoviipale.
Levitä sämpylän alapuolikkaalle hampurilais- tai kermaviilikastiketta. Laita salaatti päälle ja kerrostele sitten tomaattiviipaleet ja kuumat pihvit juustoviipaleineen.
Pursota ketsuppia sämpylän yläpuolen alapinnalle ja käännä hampurilaisen päälle. Tarjoa lisäksi kuumia lohkoperunoita ja ketsuppia.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
