Lasten mansikkasalaatti
Mansikkasalaatin juustona voi mozzarellan sijaan käyttää myös muita lempijuustoja, esimerkiksi koti- tai leipäjuustoa. Kuva: Sanne KatainenLasten mansikkasalaatti
4 annosta
Ainekset
- ½ l mansikoita
- 2 pientä melonia (esim. hunaja- tai cantaloupemelonia)
- ¼ kurkkua
- 1 ps minimozzarellapalloja
- 20 viinirypälettä
- (mintunlehtiä)
Valmistusohje
Perkaa mansikat ja paloittele tarvittaessa. Puolita melonit ja koverra sisus palloiksi tai paloiksi. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi.
Kokoa salaatti kulhoon tai tyhjiin meloninpuolikkaisiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Viimeistele halutessasi mintunlehdillä.
Vinkki: Marjoista ja hedelmistä koottu salaatti on niin mehukas, että se ei kaipaa salaatinkastiketta rinnalleen.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
