Sekahedelmäkiisseli
Sekahedelmäkiisseliin tulee lisämakua, kun keität sen glögipohjaan. Kiisselin kanssa maistuu ihanalta kanelivaahto.Sekahedelmäkiisseli
10 annosta
Ainekset
- 1 ps (250 g) kuivattuja sekahedelmiä
- 9 1/2 dl vaaleaa glögiä
- 1/2 dl sokeria
- 2 kanelitankoa
- 3 rkl perunajauhoja + 1/2 dl vaaleaa glögiä
Kanelivaahto
- 1 dl kuohukermaa
- 2 dl turkkilaista jugurttia
- 4 rkl sokeria
- 1/2 tl kanelia
Valmistusohje
Huuhdo hedelmät siivilässä juoksevalla vedellä. Laita ne kattilaan ja lisää glögi. Anna liota noin 3 tuntia. Lisää sokeri ja kanelitangot. Keitä 10 minuuttia.
Sekoita perunajauhot glögitilkkaan ja kaada nauhana kattilaan samalla sekoittaen. Anna kiisselin kuplahtaa. Tarjoa jäähtyneenä kanelivaahdon kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

