Limetti-katkarapupasta
Limetti vie tavallisen arkipastan uudelle tasolle. Koristele annokset juustoraasteella ja rucolanlehdillä.Limetti-katkarapupasta
4 annosta
Ainekset
- 300 g spagettia tai linguine-pastaa
- suolaa
Kastike
- 2—3 rkl neitsytoliiviöljyä
- 1 pieni sipuli
- 2—3 valkosipulinkynttä
- 1 limetti
- 1—2 tl juoksevaa hunajaa
- ¼ tl mustapippuria
- ¼ tl suolaa
- 200 g katkarapuja
Lisäksi
- mustaleimaemmentaali- tai parmesaanijuustoraastetta
- rucolaa
Valmistusohje
Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Tee sillä aikaa kastike.
Kuori ja hienonna ¬sipulit. Kuullota ne ¬pannulla öljyssä.
Lisää joukkoon hyvin pestyn limetin raastettu kuori ja mehu, hunaja, mustapippuri, suola ja katkaravut. Kääntele hetki ja kaada valutetun pastan joukkoon. Anna imeytyä hetki.
Koristele annokset juustoraasteella ja rucolanlehdillä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

