Ruokaisat piimävohvelit
Tässä reseptissä kohtaavat lämpimät voileivät ja vohvelit.Ruokaisat piimävohvelit
10–20 raudasta riippuen
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1 rkl sokeria
- 1 tl soodaa
- 1 tl suolaa
- 3 munaa
- 75 g voisulaa
- 4 dl piimää
- 1 dl vettä
Täytteet
- 125 g mozzarellaa
- 150 g ohueksi leikattua kinkkua
- 3 tomaattia
Väliin
- lehtisalaattia
Valmistusohje
Pese ja lohko tomaatit. Poista siemenet ja kuutioi jäljelle jäänyt osa pieneksi kuutioiksi ja laita kulhoon. Lisää ripaus suolaa, sekoita ja anna olla hetki.
Sekoita sooda kuiviin aineisiin ja sekoita kaikki vohvelitaikinan aineet yhteen. Anna turvota hetki. Kuutioi mozzarella ja kinkku hyvin pieneksi. Valuta tomaateista irronnut neste pois ja mausta tomaattikuutiot mustapippurilla.
Laita vohvelitaikina vohveliraudalle ja ripottele täytteitä päälle, enintään ruokalusikka kutakin. Paista normaaliin tapaan. Tarjoile välittömästi salaatin kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

