Kuningatarsohjo
Jäisistä mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen pikajälkiruoka. Koristele kuningatarsohjo kookoslastuilla ja tarjoile kylmänä.
Viime kesän mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen jälkiruoka. Kuva: Jaana KankaanpääKuningatarsohjo
3–4 annosta
Ainekset
- 5 dl (noin 200 g) pakastemarjoja (vadelmia ja mustikoita)
- 1/2 dl sokeria
- 2 rkl limettimehua
- 2 dl kookosmaitoa
Koristeeksi
- isoja kookoslastuja
Valmistusohje
Hienonna monitoimikoneessa jäiset sokeroidut marjat. Lisää kookosmaito ja limettimehu. Pyöräytä sekaisin. Jaa annoskulhoihin ja koristele kookoslastuilla. Tarjoa heti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
