Siskon sipulikeitto
Sipulikeitto muuttuu ruokaisammaksi, kun siihen puristelee siskonmakkarapallukoita. Punajuuresta ja punasipulista keitto saa miellyttävän makean maun.Siskon sipulikeitto
6 annosta
Ainekset
- 4 (500 g) punajuurta
- 3 (200 g) punasipulia
- 1/2 (100 g) purjoa
- 3 (200 g) perunaa
- 1/2 dl tomaattisosetta
- 2 laakerinlehteä
- 1 1/2 l vettä
- 1 tl suolaa
- 5 kokonaista maustepippuria
- 1/2 rkl väkiviinaetikkaa
- 400 g siskonmakkaroita
Valmistusohje
Kuori ja raasta punajuuret. Leikkaa kuoritut sipulit ja hyvin pesty purjo renkaiksi. Kuori ja lohko perunat. Lisää kasvikset ja mausteet kiehuvan veden joukkoon. Keitä kypsäksi. Purista siskonmakkarat pieninä nokareina keittoon. Keitä vielä noin 5 minuuttia.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

