Punajuuret homejuustolla ja pähkinöillä ovat herkullinen alkupala
Punajuuren makeus ja sinihomejuuston suolaisuus ovat täydellinen makupari juhlapöydän alkupalaksi.Perinteiset punajuuret homejuustolla
- Ainekset:
- 0,5 kg samankokoisia punajuuria
- sinihomejuustoa
- rucolasalaattia
- cashewpähkinöitä
- Päälle:
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
Valmistusohje:
Keitä tuoreita, pestyjä punajuuria noin 30 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Poista kannat ja kuori punajuuret.
Siivuta punajuuret tarjoilulautaselle ja ripottele päälle pilkottu homejuusto, rucolanlehdet sekä cashewpähkinät.
Voit pirskotella päälle hieman oliiviöljyä ja ripotella sormisuolaa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

