Koskenlaskijan nacholautanen
Koskenlaskijan sormiruoka-annos syntyy maissilastuista, jauhelihakastikkeesta ja juustokastikkeesta. Syömiseen ei tarvita aterimia, maissilastut toimittavat lusikan virkaa.
Koskenlaskijan sormiruoka-annos syntyy maissilastuista, jauhelihakastikkeesta ja cheddarin makuisesta juustokastikkeesta.Koskenlaskijan nacholautanen
4–5 annosta
Ainekset
- 1 pussi (200 g) maissilastuja
- 1 prk (250 g) cheddar-sulatejuustokastiketta
Jauheliha-tomaattiseos
- 300 g paistijauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita
- 1/2 tl suolaa
- 1 prk (230 g) tomaattikastiketta
Valmistusohje
Paahda jauheliha ja sipulit kevyesti teflonpannulla. Lisää tomaattisalsa ja suola joukkoon ja sekoita. Keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä hiukan.
Laita kourallinen maissilastuja syvälle lautaselle. Nostele jauhelihaseosta maissilastujen päälle juuri ennen tarjoilua. Valuta päälle sulatejuustokastiketta.
Syömiseen ei tarvita aterimia vaan ruoka napostellaan sormin. Kauhaise jauhelihakastiketta ja pehmeää juustoa lastun päälle ja nauti.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
