Granaattiomena-vihersalaatti
Vihersalaatti tuo keveyttä juhlapöytään. Granaattiomenan siemenet antavat salaatille raikkaan ja makea vivahteen. Mausta sitruunamehulla, öljyllä ja siirapilla.Granaattiomena-vihersalaatti
10 annosta
Ainekset
- 1 pussi jääsalaattia
- 1 rasia rucolasalaattia
- 1 ruukku viinisuolaheinää
- 1 granaattiomena
- sitruunamehua
- oliiviöljyä
- vaaleaa siirappia
- mustapippuria
Valmistusohje
Huuhtele ja kuivaa salaatit. Varsinkin ulkomailta tuotu rucola on hyvä huuhdella huolellisesti. Halkaise granaattiomena lautasen päällä, sillä sen mehu on värjäävää.
Voit työntää lautasen vielä isoon pussiin ja irrottaa siemenet pienellä lusikalla pussin sisällä.
Revi salaatinlehdet ja sekoita ne granaattiomenan siementen kanssa tarjoilukulhossa.
Valuta päälle hiukan sitruunamehua, öljyä ja siirappia. Kierrä lopuksi myllystä hiukan mustapippuria salaattikulhoon.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

