Metro-tukku ja Kalavapriikki yhteistyöhön: Ravintoloille lisää mahdollisuuksia hankkia kotimaista kalaa tukkukaupasta
Metro-tukun ja Kalavapriikin yhteistyössä auttaa vastaamaan lisääntyneen järvikalan kysyntään.Wihuri Metro-tukku ja Kalavapriikki ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Metro-tukku tuo palveluihinsa erikoistukkukaupan osaamista. Helsingin Konepajalle avautuvaan Metro-tukun lippulaivamyymälään tulee Kalavapriikin hallinnoima kalan tuoretiski.
”Kalavapriikin tuotteilla pystymme tarjoamaan laajasti kotimaista kalaa ja osaamista, joista ravintola-asiakkaamme hyötyvät aidosti”, kertoo Metro-tukun toimialajohtaja Jukka Heinänen.
”Kalavapriikilla on koko tuoteketju hallussa aina kalan kasvatuksesta lopputuotteeseen asti, mistä ravintoloiden on helppo viestiä asiakkailleen. Suomalaiselle järvikalalle on yhä enemmän kysyntää muun muassa vastuullisena valintana, ja autamme Metro-tukkua tarjoamaan ravintoloille entistä helpommin ja monipuolisemmin laadukasta järvikalaa sekä kalatietoutta”, sanoo Kalavapriikin toimitusjohtaja Jari Korhonen.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat







