Sillitapenade
Tapenadesta eli oliivitahnasta tulee vappuversio, kun lisäät siihen silliä. Tahna sopii niin lämpimien pannukakkujen kera kuin vaikka leivän päälle levitettynä.Sillitapenade
Ainekset
- 1 prk (150 g) mustia kivettömiä oliiveja
- 5 sinappi- tai valkosipulisillipalaa
- 3 kevätsipulin vartta
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl sinappia
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 kypsä peruna kuorittuna
Valmistusohje
Laita tapenaden ainekset tehosekoittimeen. Pyöräytä karkeaksi tahnaksi. Levitä tahnaa lämpimien pannukakkujen päälle. Tapenaden voi tehdä myös vihreistä oliiveista. Voit lisätä keväiseen panzanella-salaattiin nokareina.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

