Tomaattinen pastakeitto valmistuu nopeasti – nappaa resepti talteen
Tomaattinen keitto syntyy nopeasti ja helposti valmistortelliineista. Testaa eri täytemakuja ja vaihtele mausteita, niin saat aina uusia versioita.Tomaattinen tortelliinikeitto
2–3 annosta
- Ainekset
- 1 sipuli
- 2–3 valkosipulinkynttä
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 prk (500 g) paseerattua tomaattia
- ½ l kasvislientä
- 1 ps (250 g) tortelliineja
- 1 ps (200 g) herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
- noin 100 g kypsiä kana- tai kalkkunalastuja (esimerkiksi Vuolu)
- ripaus suolaa, sokeria ja mustapippuria
- ½ dl yrttejä silputtuna (timjami ja basilika)
Valmistusohje
Silppua sipulit ja kuullota öljyssä kattilassa. Kaada joukkoon paseerattu tomaatti ja kasvisliemi.
Lisää kiehuvaan liemeen tortelliinit ja kypsennä pari minuuttia.
Lisää herne-maissi-paprikaseos ja kuumenna.
Kääntele joukkoon lihalastut ja mausteet. Tarkista maku. Tarjoa lisänä hyvää leipää.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

