Ruiseväs
Ruisleipä on hyvä magnesiumin ja kuidun lähde. Ruisevään voi ottaa mukaan harrastuksiin ja syödä välipalana valmiin kaakaon ja maitopikarin kanssa.
Ruisevään voi ottaa mukaan harrastuksiin ja syödä välipalana valmiin kaakaon ja maitopikarin kanssa. Kuva: Jaana KankaanpääRuiseväs
1 kpl
Ainekset
- ruisleipänen
- levitettä
- 2 isoa juustoviipaletta
- jauhelihapihvi
- 1 rkl sipulilla maustettua ranskankermaa
- 3–4 paprikarengasta
- 1 iso salaatinlehti
Valmistusohje
Voitele ruisleipäsen alapuoli. Nosta päälle juustoviipaleet ja jauhelihapihvi. Voit lämmittää pihvin pannulla tai mikrossa, jos syöt leivän heti. Lusikoi pihvin pinnalle ranskankermaa. Laita päälle paprikarenkaat sekä salaatti ja nosta kansipuoli päälle. Nauti kaakaon tai maidon kera.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
