Suklaapopcornit
Sulatettu suklaa, sekä tumma että vaalea, ovat suosituimpia makeita popcornvaihtoehtoja. Irrottele kuivahtaneet suklaapopparit toisistaan ja laita tarjolle.
Sulatettu suklaa, sekä tumma että vaalea, ovat suosituimpia makeita popcornmausteita. Kuva: Jaana KankaanpääSuklaapopcornit
Ainekset
- 2 l juuri valmistettuja popcorneja
- 100 g tummaa suklaata
Valmistusohje
Sulata suklaa ja valuta poksahtaneiden maissinjyvien päälle. Sekoita lusikalla. Levitä popparit leivinpaperin päälle kuivumaan. Irrottele kuivahtaneina toisistaan ja laita tarjolle.
Vinkki
Pussillisesta mikropopcorneja tulee 2–3 litraa valmiita popcorneja.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
