Yrttivohvelit
Kesäiset lettu- ja vohvelikestit tarjoavat mukavaa yhdessäoloa. Suolaiseen vohvelitaikinaan tuovat lisämakua kermaviili ja tuore korianteri.Yrttivohvelit
10 kpl
Ainekset
- 2 munaa
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 2 dl maitoa
- 1 dl korianterisilppua
- 2 1/2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl suolaa
- 50 g voita sulatettuna
Valmistusohje
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kermaviili, maito ja hienonnettu, tuore korianteri. Sekoita joukkoon kuivat aineet. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Lisää lopuksi voisula.
Kuumenna vohvelirauta. Voitele rauta parin ensimmäisen vohvelin paistoa varten. Kaada noin puoli desilitraa taikinaa raudalle. Paista vohvelit kullankeltaisiksi. Siirrä vohvelit suoraan tarjoilulautasille, jotta ne pysyvät rapeina.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

