Paikallinen leipomopitää pintansa
Salossa toimiva leipomo jatkaa leipurimestari Sulho Kuiron perinnettä. Paikallisuus on ollut leipomon valtti jo 77 vuotta.
Nyky-yrittäjä on ajettu liian ahtaalle, sanovat leipomoa jatkavat tyttärenpojat Lauri ja Pasi Paakkonen. ”Yrittäminen on mennyt ihan mahdottomaksi ja työn arvostus romahtanut.”
”Pienyrittäjille on vähitellen kertynyt tolkuton määrä erilaisia lakisääteisiä velvoitteita, eikä yrityksen kehittämiseen tahdo enää riittää aikaa.”
Paakkoset toivovat vilpittömästi, että uusi hallitus tekisi asialle jotakin. Työ pitää saada kannattavaksi, yrityskohtaista sopimista lisätä ja työn aloittamista tukea.
Esimerkiksi harjoittelijalle pitäisi voida maksaa aluksi puolta palkkaa.
Sivu 7
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
