Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Jouluaattona laajalti poutaa ja selkeääkin – Lappiin sateita
Tilaajalle
|
Jatkuva kasvatus on jopa tuplasti suositumpaa kuin hakkuutilastoista voisi päätellä
Sieniruoka
Marjat ja sienet
|
Mari Moilanen hämmästyi törmättyään videoon, jossa esiteltiin punikkitatteja herkkutatteina
Tilaajalle
Marjat ja sienet
|
Sieniasiantuntijan tärkein sienten maustamiseen liittyvä vinkki on yksinkertainen
Tilaajalle
Lukijalta
Aila Asikainen
Ruoka
|
Lukijalta: Yksi superruoka on unohdettu ravintosuosituksissa
Reseptit
|
Rouskut eivät ole vain suolasieniä – lisää ryöpättyjä rouskuja kirkasliemiseen linssikeittoon
Kolumni
Stiina Hovi
Ruoka
|
Runsas sienisaalis on tie stressiin ja vatsakipuihin – mutta välillä siltä ei vaan voi välttyä
Reseptit
|
Jo kaksi herkkutattia piisaa kauden ensimmäiseen sieniherkkuun
Reseptit
|
Paistetut herkkutattien lakit ovat todellista nannaa sienten ystävälle
Reseptit
|
Friteeraamalla tattien jalat jalostuvat salonkikelpoiseksi herkkupalaksi
Kolumni
Stiina Hovi
Ruoka
|
Sieniä on nyt paljon ja kaikkialla – uusien lajien opettelu kannattaa
Ruoka
|
Senita Lahdenperä on poiminut sieniä myyntiin 55 vuotta – tämä on hänen suosikkisienensä
Tilaajalle
Reseptit
|
Muheva metsäsieni-nokkospiirakka maistuu illanistujaisissa
Reseptit
|
Hapokkaat marjat sopivat myös kastikkeisiin – kokeile tätä kasviskastiketta puolukalla höystettynä
Reseptit
|
Nyyttien valmistus vie aikaa mutta palkitsee tekijänsä ‒ tarjoile sienipelmenit liemessä tai ranskankerman kanssa
Marjat ja sienet
|
”Saa myöntää, jos ei tykkää sienistä” ‒ näin sienikammoa siedätetään
Kolumni
Suvi Jylhänlehto
Marjat ja sienet
|
Sienikammo on yleistä ja sen siedätystä voi kokeilla pienin askelin – tämä sieniateria teki kuitenkin vaikutuksen
Reseptit
|
Kesän hittipizza täytetään kantarelleilla
Reseptit
|
Sienipesto
Reseptit
|
Sileä sienikeitto
Reseptit
|
Mausteiset etikkarouskut
Reseptit
|
Sienipasteijat
Reseptit
|
Rouskusalaatti
Herkkutattivaahto
Vietä sadonkorjuujuhlaa täydenkuun loisteessa: sienikeittoa, lämmintä leipää, punajuuripestoa ja herukkamoussea