Snellman alkaa lisätä jauhelihaan ulkomaista hernettä: ”Toivomme saavamme kotimaisen vaihtoehdon”
Snellmanin mukaan uutta herneellä jatkettua jauhelihaa voi käyttää perinteisen jauhelihan tapaan.Snellman tuo 17. marraskuuta markkinoille uuden jauhelihan, jossa on 70 prosenttia kotimaista naudanlihaa ja 30 prosenttia hernettä. Kevyt Nauta-Hernejauhis -jauhelihassa on 7,5 prosenttia rasvaa.
Snellmanin mukaan tuote on suunniteltu kaikille, jotka haluavat lisätä kasvipohjaista proteiinia ruokavalioon. Proteiinia jauhelihassa on 19 grammaa sataa grammaa tuotetta kohti.
”Perinteikkäänä lihatalona meille oli alusta asti selvää, että uuden tuotteen pitää vastata Snellmanin korkeaa laatumielikuvaa. Samalla haluamme tehdä ihmisille helpoksi valita hyvää proteiinia arjen ruuanlaittoon tukien uusia mieltymyksiä ja toiveita tässä ajassa”, Snellman Lihanjalostus Oy:n markkinointijohtaja Juuso Reinikainen kertoo.
”Yhdistämällä suomalaista naudanlihaa ja herneproteiinia olemme tehneet tuotteen, joka toimii kaikissa tutuissa resepteissä.”
Jauhelihassa käytettävä naudanliha tulee Snellmanin perhetiloilta Suomesta. Herneproteiini tulee Euroopasta.
”Hernejauhiksen herneproteiini tulee alkuvaiheessa EU:sta, koska Suomesta sitä ei ole vielä saatavilla tuotteeseen sopivassa muodossa. Toivomme, että saisimme sen korvattua mahdollisimman pian kotimaisella vaihtoehdolla. Halusimme kuitenkin mahdollistaa tämänkaltaisen tuotteen halukkaille jo nyt”, Reinikainen sanoo.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat






