Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Capman perusti uuden metsärahaston – ”Olemme jo pidempään katsoneet Suomesta tiettyjä portfolioita”
Tilaajalle
|
Puun hinta viikolla 51: Alavire vaihtui hienoiseksi nousuksi
Ravintola-ala
Venäjän sota iskee Suomen ravintoloihin – kustannuskurimus ajaa vaihtamaan ulkomaiseen ruokaan, MaRa varoittaa
Unelmoitko huippukokin urasta tai kiehtooko kasvisruoka? Ruoka-alalla voi nyt kouluttautua oman kiinnostuksen mukaan
"Kun kulut nousee, on saatava parempi hinta, niin minäkin teen" – ravintoloitsija Henri Alén ihmettelee, ettei tuottajahintoihin ole saatu korotuksia
Savoniassa restonomiopiskelijoista toivotaan tulevan lähiruokalähettiläitä – avainasemassa yhteistyö tuottajien kanssa
Hiihtolomasta odotetaan hyvää jatkoa onnistuneelle talvikaudelle – kotimaanmatkailu on täyttänyt idänturismin jättämää koloa
"Mut hyväksyttiin sellasena tekeleenä mikä mie olin! Tuli mieletön fiilis" – kouluhäirikkö koutsaa nyt tulevia kokkeja ja tarjoilijoita
Kärsinyt ravintola-ala toivoo helpotusta erittäin hyväksi ennakoidusta pikkujoulukaudesta – MaRa vaatii rajoitusten purkamista viivytyksettä
Gourmet-aterioita asunnottomille ja hotellihuoneet illalliskäyttöön – Henri Alén oppi ravintoloiden koronakriisissä, että pitää olla kekseliäs ja toimia heti
Vaikka koronapassi on viivästynyt, se on syytä saada valmiiksi ja lakiin, kehottavat vapaa-ajan palveluja tarjoavat yrittäjät
Kyröfestin tuottaja ja käsidesillä lomautukset torpannut isokyröläinen sai lehdistön PRO-palkinnon – "Pystyy järjestämään mitä vain, minne vain"
"Katastrofi": Lammastila myi varastonsa tyhjäksi koronasulun aikana eikä voi toimittaa lupaamiansa lihoja ravintolalle – asiakkaat palaavat mutta alalla taistellaan työntekijöistä ja raaka-aineista
Kolumni
Terhi Pape-Mustonen
Tartutaan kaksin käsin juhlakauteen
Pahimmilla korona-alueilla maanantaista alkaen tiukat ravintolarajoitukset – ravintola-alalta täystyrmäys rajoituksille
Ravintolat kiinni 18. huhtikuuta saakka – liikkumisrajoituksista ei odotettavissa ratkaisua tänään
STT:n tiedot: Liikkumisrajoituksista ei ratkaisua tänään, hallitus on jatkamassa asiasta huomenna
Hallitus esittää lakimuutoksia, joilla ravintoloiden asiakasmääriä ja aukioloaikoja voitaisiin kiristää entisestään sulun jälkeen
Lähestyvä ravintolasulku varjostaa hiihtokeskuksia – Levillä osa ravintoloista sulkeutuu jo nyt
Korona rökittää rajusti henkilöstöravintoloita – "Toimiala ui todella syvällä" ja sopeutuu etätöiden lisääntymiseen
Kolumni
Petteri Orpo
Ravintolat tarvitsevat räätälöityjä ratkaisuja
EK perää 750 miljoonan euron hintaista arvonlisäveron alennusta palvelualojen tueksi
Tilastot kertovat karua kieltä Euroopan matkailun pudotuksesta keväällä – hotelleissa ja ravintoloissa liikevaihdosta katosi 80 prosenttia
Chaîne des Rôtisseurs huolissaan poikkeustilasta: "Ravintolat ovat olennainen tekijä suomalaisen ruokakulttuurin kehittämisessä ja laadukkaiden raaka-aineiden saatavuudessa"
Majoitus- ja ravintola-alan etujärjestö: Noutoruoka ei pelasta alaa – koronakriisi romahduttanut ravintolamyynnistä yli 90 prosenttia
Korona iskenyt rajusti suurkeittiöiden tavarantoimittajiin – liikevaihdosta lähtenyt lyhyessä ajassa jopa 90 prosenttia
Ravintoloissa tuli valomerkki, liki kaikki ovat jo sulkeneet ovensa – "Tämä on täydellinen katastrofi"
Ravintola-ala on koronan takia hätää kärsimässä – menossa suuri lomautusvyyhti
Itä-Suomen ravintoloista havaittiin lukuisia puutteita tehovalvonnassa – poliisi löysi myös laittomasti maassa olevia
Keittiömestarit huolissaan kokkipulasta – Ammattilaiset alkavat laittaa ruokaa yhdessä peruskoululaisten kanssa innostaakseen heitä alalle
Kolumni
MT toimitus
Puska haukkuu väärää puuta
Ravintolat kärysivät harmaasta taloudesta – vain 30 prosentilla puhtaat paperit
Yli viidesosa ammattikeittiöistä aikoo lisätä luomun käyttöä lähivuosina - laadun ja maun vuoksi
Kolumni
MT toimitus
Alkoholin raaka-aine vain 25 prosenttia hinnasta
Kolumni
MT toimitus
Ravintolat, halpuuttakaa anniskeluhintoja
Ravintola-alalla edelleen harmaata taloutta