Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Metsähallitus kartoittanut jo lähes kaikki valtion vanhat metsät
Tilaajalle
|
UPM:n suuri muutos – vähemmän valmiita tuotteita ja enemmän materiaaleja muiden jalostettavaksi
Hirvikeitto
Kolumni
Anni-Sofia Hoppi
Ruoka
|
Hirvikeitto on peijaisten klassikkoruoka mutta miltähän maistuisi pohjalainen kropsu hirvitäytteellä?
Reseptit
|
Mehevälle hirvikeitolle kannattaa antaa ennen kaikkea aikaa
Erä
|
Metsästäjät tarjoavat aatonaattona jouluiloa parkanolaisille – jaossa hirvikeittoa ja lahjakortteja
Ruoka
|
Hirvikeitto neljällä tapaa: Perinteisestä aasialaiseen
Reseptit
|
Hirvenlihapullat ja rapsakat vihannekset tekevät ramenkeitosta uskomattoman hyvää – voit valmistella keiton niin, että siitä syö useammankin päivän
Reseptit
|
Thaihenkinen hirvikeitto yllättää pehmeällä mausteisuudellaan: paistiliha vuollaan joukkoon
Reseptit
|
Erityisen maukas hirvikeitto: näin klassinen burgundinpata muuttuu keitoksi
Reseptit
|
Kirkaslieminen peijaiskeitto hirvestä – paahdettu luu antaa intensiivistä makua
Parhaan peura- tai hirvikeiton salaisuus on pitkä haudutus ja tuoreet yrtit
Tilaajalle
Peura- tai hirvikeitto
Hirviborssi