Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Tankkasitko vettä sisältänyttä bensaa ABC-Seinäjoella? Tämä kannattaa tehdä heti
Tilaajalle
|
UPM:n suuri muutos –vähemmän valmiita tuotteita ja enemmän materiaaleja muiden jalostettavaksi
Parsa
Reseptit
|
Tarjoa parsaa uudella tavalla: Helppo lisuke sopii sille täydellisesti
Ruoka
|
Hyödynnä pihan nokkoset ruoanlaitossa: 4 mahtavaa reseptiä kevään puhtaista raaka-aineista
Tilaajalle
Ruoka
|
Alkukesän herkkuja puutarhasta: Raparperit, nokkoset, parsat ja lipstikat odottavat kokkaajaa
Reseptit
|
Alkukesän suolainen herkku: Mehevä parsa-pannufocaccia valmistuu helposti
Ruoka
|
Kotimainen parsa on täällä! Poiminta-aika kestää vain kuukauden, joten nyt kannattaa olla nopea
Tilaajalle
Kasvintuotanto
|
Kotimaista parsaa korjataan jo
Reseptit
|
Herkulliset tahnat ovat helppoja valmistaa ‒ mausta ne keväisillä villiyrteillä
Ruoka
|
Väsähtikö parsasi? Tämä kikka tekee parsasta hetkessä tuoreen napakan
Reseptit
|
Aloita parsakausi tyylillä: Samettinen parsakeitto vie kielen mennessään
Maatalous
|
Valkoisen parsan luomutuottaja teki Saksassa menestyksellisen paluun vanhaan: "Sato viedään käsistä”
Tilaajalle
Ihmissuhteet
|
Kesäharjoittelusta kaikki alkoi − liettualaisesta Ingridasta tuli maatilayrittäjä Sauvossa
Ruoka
|
Parsa on uuden satokauden ensimmäisiä merkkejä, mutta kotimaisen parsan suosio on vielä pientä
Arvio
Janiko Kemppi
Ravintolat
|
Söin täällä: Kappelin perinteinen parsamenu teki kunniaa raaka-aineelle
Ruoka
|
Harmaalta näyttävä pelto kätkee vihreän aarteen – ”Kun maistat, niin tiedät miksi”
Reseptit
|
Kokeile alkukesän pikaruoan parhaimmistoa: parsaa tuorepastan ja lohen kera
Reseptit
|
Tässäpä oiva lisuke alkukesän grilliruoan kaveriksi: parsa-perunasalaatti
Reseptit
|
Alkukesän vihreä herkku parsa saa nautinnollisen makuparin mansikasta
Ruoka
|
Kruunaa parsat Kape Aihisen silkkisellä hollandaisekastikkeella
Reseptit
|
Helppo ja näyttävä perunasalaatti: parsa ja retiisi tuovat väriä ja makua
Ruoka
|
Valmista värikäs kevätmenu Kape Aihisen ohjeilla: 3 herkullista ruokalajia
Kasvintuotanto
|
Kotimainen parsakausi käyntiin vasta kesäkuussa
Ruoka
|
Tällä ohjeella teet kevään herkullisimman risoton
Ruoka
|
Nyt on parsakarnevaalin aika – tee parsasta risottoa tai vokkia tai pujota vartaisiin
Ruoka
|
Parsa-broilerivokki on kiireisen kokin gourmeeta
Oletko maistanut kotimaista parsaa? "Itku tuli, oli se niin erilaista kuin kaupoissa", kiittää huippukokki Pekka Terävä
Marinoitua parsaa, kinkkua ja tuorejuustomoussea
Parsapanzanella(salaatti)
Kolumni
MT toimitus
Parsakeitto
Katso miten robotti löytää parsat maan alta ja napsii ne kyytiin – korvaa 25 ihmistä
Paistettua maksaa ja grillattua parsaa
Peltiruoka sopii etäpäivään ja ison porukan ruokkimiseen
Marinoidut parsat ja bataattivohvelit
Parsabuffetti
Parsahodarit
Parsat ja mansikat uhkaavat jäädä keräämättä Keski-Euroopassa – Belgian tiloilla alle puolet tarvitusta työvoimasta, myös vienti uhkaa tyssätä koronaviruksen takia
Tilaajalle
Tämä Keski-Euroopassa yleisesti kasvatettu vihannes kasvaa jopa 10 senttiä päivässä ja pellot tuottavat satoa keskimäärin 10 vuotta
Tilaajalle
Parsapiirakka ja marinoidut katkaravut
Söin täällä: Parsaviikot aloittavat kevään myös Espan kappelissa
Länsirannikonsalaatti
Kolumni
Riitta Mustonen
Reilua ja rehevää juhlaruokaa
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Vakava parsamania
Tilaajalle
Vihreää parsaa ja kylmäsavulohta
Parsa-munahyydykkeet
Parsakeitto
Kolumni
MT toimitus
Muita monivuotisia vihanneksia ja maustekasveja
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Unohdettu Hyväheikki
Tilaajalle
Mausta grillattavat itse: Grillikastikkeessa on oltava sokeria mutta ei suolaa
Tilaajalle
Parsaa voileipägrillissä
Parsasta tuli pääkaupunkiseudulla uusi varhaisperuna
Kolumni
MT toimitus
Parsa tuottaa meilläkin
Tilaajalle
AHVENANMAA
Tilaajalle
Parsa viihtyy Pellossa
Tilaajalle
Hellan kulmalla Metsän parsaa ja oikeaa voita
Tilaajalle
Kaurajuuri maistuu vaikka sellaisenaan
Tilaajalle
HALUAISIN TUOTTAA
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Sekaisin parsasta
Tilaajalle
YRTIT
Tilaajalle
KIRJA Viiniä lautaselle
Tilaajalle
KASVIMAAN KERTOMUKSIA Parsakaali on kaaliperheen eliittiä
Tilaajalle
Kotimaistaparsaapöytään
Tilaajalle
Viljelykasvit valittu kysynnän mukaan
Tilaajalle
Kotimaisen parsan korjuu alkoi Liperissä
Tilaajalle
PARSA
Tilaajalle
Hellan kulmilta Parsaa vaiuusia perunoita?
Tilaajalle
KAUDEN KASVIKSIA
Tilaajalle
PARSA
Tilaajalle
Valkovuokot, kortti ja kakkuovat äitienpäiväperinnettä
Tilaajalle
Maissi kylvetty,rapsi kukkii
Tilaajalle
Helluntaina herkutellaan parsalla
Tilaajalle
Syntymäpäiväsankari tarjoaa päivällisen
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Maitohorsma
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Kohti valoa
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Kevät kukkii lautasella
Tilaajalle