Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Metsähallitus kartoittanut jo lähes kaikki valtion vanhat metsät
Tilaajalle
|
UPM:n suuri muutos –vähemmän valmiita tuotteita ja enemmän materiaaleja muiden jalostettavaksi
Kotimainen liha
Lihantuotanto
|
Kauppojen lihahyllyt ammottavat yllättäen tyhjyyttään Ruotsissa
Pääkirjoitus
MT toimitus
Kauppa
|
Sen lauluja laulat, kenen ketjuun kuulut
Ruoka
|
Kotimaisen lihan valinta on kunnia-asia: suomalaisista 70 prosenttia tarkistaa alkuperän
Ruoka
|
Lähiruokaa kotiovelle: Lahtelainen lihatukku hyödyntää Woltin suosiota
Tilaajalle
Elintarviketeollisuus
|
HU: Tähtikokki Kim Mikkolan perustama kotimainen kanaravintolaketju lopetti suomalaisen lihan käytön − näin yritys kommentoi asiaa
Elintarviketeollisuus
|
Kinkkua syövien osuus nousi viime vuodesta ‒ yhdeksän kymmenestä valitsee kotimaisen
Ruoka
|
Tämän lihan tuotanto riippuu vahvasti luonnonoloista – luonnonmukaisuus on yksi syy, miksi ihmiset ostavat sitä vuosi vuodelta enemmän
Suurennuslasia tarvitaan yhä
Suomen lipulla myydään ulkomaista kinkkua – Savuhovi: "Meille tärkeää on avainlippu ja suomalaisten työllistäminen"
Korona-aika on ollut kotimaisen lihan voittokulkua
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Mihin menet suomalainen lihantuotanto?
Kysely: Kuluttajien luottamus suomalaisen lihan laatuun on vahvistunut – vahvimmin lihaan luottavat miehet ja yli 55-vuotiaat
Pärjääkö suomalainen liha kestävyydessä eurooppalaisille kilpailijoille? Antibioottien käytössä kyllä, energiankulutuksessa ei – "Pitkät etäisyydet ovat suurin selittäjä"
Tilaajalle
Asuntomessuilla syödään kotimaista broileria ja ruotsalaisia lihapullia
Lihan alkuperällä on väliä
Kolumni
MT toimitus
Kahden todellisuuden väkeä
Lidl suosii ruotsalaista lihaa – aloittaa laajan kampanjan kaikissa 172 myymälässään Ruotsissa
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Onko liha lihaa, kunhan se paistaa voissa?
Lihantuottajalla pitää olla sekä valtaa että luottamusta ostajaan
Kolumni
MT toimitus
Pantsar oikealla asialla – keinot arveluttavat
Luottamus kotimaiseen lihaan koheni toissa vuoden notkahduksesta
Tilaajalle
Miksi kotimaisen lihan hinta mataa, vaikka tuotanto ei kata kulutusta? MTK:n Rantala vastaa
Tilaajalle
Lihavaliokunta: Vantaan ja HK Scanin toiminta vahingoittaa veronmaksajia ja tuottajia
Tilaajalle
Susanna Koski: "Aasialaiset ostaisivat Suomessa tuotetun lihan, jos se olisi käytännössä mahdollista"
Tilaajalle
"Nimi on ollut harhaanjohtava" – Pirkan "kotimainen meetvursti" tehdään pian suomalaisesta lihasta
Tilaajalle
Monilla ravintoloilla on vaikeuksia saada kotimaista rotukarjan lihaa
Tilaajalle
"Kotimainen liha on ilmastoteko"
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Kuka puolustaa karjankasvattajia?
Kotimaisen lihan väheneminen iskee teollisuuteen lähivuosina
Tilaajalle
Liian halpa ruoka on usein rikollista
Kerava siirtyy käyttämään vain kotimaista lihaa
Tilaajalle
MTK uhkasi siirtää ruokailun ulos, Restel taipui tarjoamaan kotimaista
Lehti: Ruotsissa myyty valtavat määrät ulkomaista lihaa kotimaisena
ABC:n noutopöydät notkuvat nyt kotimaista lihaa
Käännös oikeaan suuntaan
Kotimaista pihviä tarjolla jääkiekkokansalle